ANSVARS FRASKRIVELSE

Tak fordi du besøger denniskronborg.dk, en af vore landing pages, affilierede websider, salgs sider eller produkt sider.  Du ankom til denne Ansvarsfraskrivelse fra en af ​​de ovennævnte steder, og alle sider omtales som “denne webside”.

Vi bestræber os på at levere god kvalitet i vore produkter, kurser, programmer og artikler. Men, de produkter og tjenester, der sælges eller promoveres på denne webside skal  ikke tolkes som et løfte eller garanti for indtjening, eller at du opnår forøget trafik til din webside.

Dit niveau af succes afhænger af den tid, du bruger på programmet (produktet , artiklerne eller kurset), – ideer og teknikker, der anvendes, din økonomi, dine IT kendskaber, viden og dine individuelle færdigheder. Da disse faktorer varierer blandt den enkelte, kan vi ikke garantere din succes eller indkomstniveau, vi er heller ikke ansvarlig for nogen af ​​dine resultater eller handlinger.

Enhver, og alle fremadrettede, udsagn på denne webside eller i nogen af ​​vores produkter er beregnet til at udtrykke vores estimat af indtjenings potentiale, som nogle kan opnå. Der tages samme forbehold i forhold til andre typer af resulater, herunder, men ikke begrænset til, nyhedsbrevs tilmeldte, konverterings mål (eller rate), åbningsrate, klik rate, reach, likes, SEO, blogging, webside trafik med mere.

Mange faktorer vil være vigtige i fastsættelse af ​​dine faktiske resultater, og vi giver ingen garantier for, at du vil opnå resultater, der ligner vores eller andres. Faktisk giver vi ingen garantier for, at du vil opnå nogen resultater fra ideer og teknikker, der er indeholdt på denne webside eller i vores produkter.

I det omfang, der indgår casestudier, referencer eller udtalelser på denne hjemmeside, kan du gå ud fra, at ingen af ​​disse historier på nogen måde repræsenterer den “gennemsnitlige” eller “typisk” kundeoplevelse.

På samme måde som vi ikke giver nogen som helst form for resultat garanti, giver vi heller ikke penge retur såfremt et eventuelt købt produkt, kursus eller lignende ikke lever op til dine forventninger.

Ved brug af denne webside, vore landing pages, produkt sider, kursus sider, salgssider eller lignende, fraskriver du dig enhver mulighed for at foretage retslige skridt ved en tvist om tilbagebetaling af honorar, konsulent ydelser, kursus betaling, program betaling, eller enhver anden form for tvist omkring honorering.

Vi er ikke ansvarlige for din succes eller fiasko. Vi garantere dig ikke de samme resultater som der eventuelt måtte fremgå af vore artikler, salgssider, eller denne webside. Vi garantere på ingen måde at vores produkter, kurser, artikler eller tjenester vil producere et bestemt resultat for dig.