Konkurrence: Få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev

Konkurrencen er slut. Læs resultatet her…

F

lere tilmeldinger til dit nyhedsbrev er altafgørende for din online succes. Nyhedsbrevmarkedsføring er den billigste og mest effektive markedsføringsform du kan benytte, og jo flere tilmeldinger du har jo:

  • Mere trafik til din hjemmeside
  • Mere salg
  • Forbedret kendskab til dit brand

Vind rådgivning og få flere tilmeldinger

Deltag i konkurrencen og vind en rådgivningskonsultation hvor jeg gennemgår din hjemmeside og kommer med forslag til hvordan du får flere tilmeldinger. Mine kunder opnår optil 600% flere tilmeldinger ved at implementere mine strategier.

Jo flere tilmeldte du har på din kontaktliste for dit nyhedsbrev, jo mere salg kan du opnå. Måske du kender til situationen hvor der går flere dage imellem at du får en tilmelding til dit nyhedsbrev? Eller måske kan du nikke genkendende til at din liste er for lille? Jo større liste du har at sende dit nyhedsbrev til, og jo mere kvalificerede dine leads på listen er, jo mere kan du sælge.

FÅ FLERE tilmeldinger til dit nyhedsbrev - denniskronborg.dk

Nyhedsbrev markedsføring er den online markedsføring form der giver mest værdi for pengene. Dels er det billigt at benytte. Dels er det super effektivt. Det er sjældent at finde den kombination!

Så uanset om du benytter nyhedsbrevsmarkedsføring i dag, eller du først skal til at starte, så er det essentielt for din forretning at du bliver ved med at vækste din kontaktliste.

Det kræver at du benytter de rigtige strategier og værktøjer. Og at du ved hvad der virker i netop din branche. Du skal tiltrække de rigtige leads og få dem på din kontaktliste, så du kan e-maile dem dine nyhedsbreve.

Lad mig hjælpe dig med de rette strategier, så du altid har et kontinuerligt flow af nye potentielle kunder. Det hele starter med tilmeldinger til dit nyhedsbrev!

Vind rådgivning hvor jeg hjælper dig med at få mangedoblet antallet af tilmeldinger.

Dette kan du vinde

Gennemgang af din hjemmeside, hvor du får konkrete råd og teknikker der vil booste dine tilmeldinger. Dette inkludere:

  • Vurdering af typer af tilmeldingsformularer der passer til din hjemmeside
  • Placering af tilmeldingsformularer
  • Tekster, billeder og CTA
  • Forslag til aggressive og passive tilmeldingsformularer som du bør opsætte og forslag til brug af værktøjer
  • Forslag til strategier og teknikker du kan benytte offline
  • Forslag og strategier du kan benytte online

Vinderen modtager en skriftlig rapport med ovenstående og vi tager et 45 minutters skype møde hvor jeg gennemgår de enkelte punkter med dig. Din case benyttes også som kundecase, så du får endnu mere trafik til din hjemmeside.

Kunder der har implementeret mine anbefalinger har oplevet en vækst på op imod 600% i antal tilmeldinger. For at deltage kræver det at du har en hjemmeside.

 

Præmien har en værdi af Kr. 3.997,- ekskl. moms.

Det er et krav for at deltage at du har en hjemmeside.

Konkurrencen er slut. Læs resultatet her…

Recommended Posts