KONSULENT

Rådgivning - Strategi - E-mail Management

Bruger du tiden til det rigtige?

Tid er een af de resourcer der bare er alt for lidt af. Uanset om du er selvstændig, erhvervsdrivende, eller iværksætter. Og uanset om du er et “one mand band” der klarer alle opgaver selv, eller du har 100 ansatte. Så er tiden flygtig. Det er en knap resource. Vær effektiv og få hjælp af en af de bedste. Du kan nemlig få min konsulent hjælp til e-mail markedsføring

Brug derfor tiden der hvor det giver mest mening for dig. der hvor du kan få den største værdi for dig selv og din forretning.

Hvorfor bruge tiden på at læse dusinvis af bøger om online marketing, følge blogs, betale i dyre domme for internat kurser, hvis ikke det giver dig værdi?

Har du tænkt på at det er meget bedre, at du bruger din dyrebare tid på netop det, der giver dig betalende kunder? Det kan være salg, produktudvikling eller måske rådgivning af dine egne kunder?

Jeg bruger al min tid på online markedsføring. Det er mit job og også en stor interesse i fritiden.

Så istedet for at du skal bruge din tid på at sætte dig ind i alt muligt omkring CTR, åbningsrater, DKIM, blacklisting, spam regler, spam traps, softbounces, certificering, list building, throttling, konverterings optimering, social media post optimering, senderscore, Facebook Advertising, re-marketing, data berigelse, analytics, mål, købsflow, salgstragt, visualisering, indholds optimering og et hav af andre faktorer, – tjjaa, hvorfor så ikke få konsulent hjælp til e-mail markedsføring?

Få konsulent hjælp til e-mail markedsføring. Du fortæller hvad du gerne vil opnå. Jeg udarbejder strategien, implementerer og eksekverer. Så kan du koncentrere dig om det, du syntes er sjovt. (Tale med kunder, lave produktforbedringer, tæller dine penge….)

Konsulent hjælp til E-mail markedsføring

Få ekspert hjælp til lige netop den udfordring du står overfor med din E-mail markedsføring. Dette er en unik mulighed for at få 1 til 1 rådgivning, der tager udgangspunkt i netop din forretning. Uanset om du er i B2B markedet eller B2C, så tager jeg udgangspunkt i dine marketing og salgsmæssige udfordringer.

Ønsker du at at spare din egne tid, så kan jeg sætte din konto op, importere dine kontakter, lave tilmeldingsformularer og e-mail skabeloner. Du kan også benytte min ekspertise til at sætte din E-mail markedsføring op til lead generering. Måske du ønsker at forbedre din åbnings rate eller klik rate? En ofte overset faktor er at få flere til at tilmelde sig til dit nyhedsbrev. Jo flere på listen, des flere potentielle kunder. Et er at sende E-mail kampagner. Noget andet er at få dine modtagere til at købe noget af dig. Konverteringsoptimering er en videnskab i sig selv, og her er der stor mulighed for en hurtig forbedring af bundlinien. E-mail marketing er min specialitet, og med over 3 miliarder mails sendt årligt, er du sikker på at få en ekspert, der dagligt arbejder med E-mail markedsføring.

Timeprisen er Kr. 990,- eksl. moms, men du opnår en rabat på Kr. 2000,- ved at købe klippekortet med 10 timers E-mail marketing rådgivning.

Konsulent hjælpe til E-mail markedsføring udbydes i samarbejde med Bullsender. Bullsender er Danmarks førende E-mail Marketing software. Bullsender står for salg og fakturering af klippekort.

Bestil konsulent hjælp til e-mail markedsføring.

Lad mig hjælpe dig med din E-mail markedsføring.