Vil du vide mere om dine kunder? Lær dine nyhedsbrev tilmeldte at kende [Video]

H

ar du ind imellem tænkt på at det kunne være rart hvis du har noget mere information på dem der har tilmeldt sig til dit nyhedsbrev? Eller dem der har udfyldt en kontaktformular?

I videoen ovenfor fortæller jeg om hvordan du bliver meget klogere på dine tilmeldte.

Dem der har tilmeldt sig til dit nyhedsbrev er jo potentielle kunder. Og ofte står du i det dilemma at du i din tilmeldingsformular kun har spurgt om ganske få informationer. Typisk har du en E-mail adresse og måske et navn.

Det samme for dem der har udfyldt en kontaktformular på din hjemmeside. Du har måske deres E-mail adresse, et navn og måske et telefon nummer.

  • Men hvem er de?
  • Hvordan har de fundet din side?
  • Hvilke sider har de set inden de tilmeldte sig?
  • Og hvilke sider har de besøgt siden de tilmeldte sig?

Forestil dig at du har den information. Så vil du kunne lave målrettet indhold i dit nyhedsbrev. Målrettet indhold på sociale medier. Eller du kan ringe dem op med udgangspunkt i deres aktivitet og dermed rådgive dem meget bedre. Du vil med andre ord bedre kunne lære dine nyhedsbrev tilmeldte at kende.

Men hvordan får du den information uden at skulle have dem til at udfylde et hav af felter i din tilmeldingsformular?

Lær dine nyhedsbrev tilmeldte at kende

Heldigvis er der nogen der har opdaget denne problemstilling og kommer os der arbejder med markedsføring og salg til undsætning.

Trommehvirvel….

Lad mig præsentere Leadin. Med dette plugin kan du følge med i dine kontakter aktivitet på din hjemmeside og du får information omkring deres virksomhed og om dem selv.

Leadin er et gratis værktøj og kan installeres på WordPress sider, Drupal, Magento, Joomla med flere.

Der er desuden en indbygget Pop-Up formular, så har du ikke allerede instaleret en sådan kan du slå 2 fluer med et smæk.

Desuden kan værktøjet integreres med de mest populære E-mail markedsføringsystemer.

Du finder Leadin her:

brug Leadin til at få mere viden om dine kunder - denniskronborg.dk

Leadin

Gratis plugin til din hjemmeside der gør det muligt at se hvilke sider dine tilmeldte besøger, hvilken virksomhed de repræsentere og få mere information om hvem de er fra deres sociale profiler.

Find Leadin her

Opsummering

Lead generering er super vigtigt for enhver virksomhed. Det er derfor du bør have mere end en tilmeldingsformular på din hjemmeside.

Og et er leads noget andet er viden om dine leads. (Her taler jeg om leads i en lidt bredere forstand, nemlig dem der har tilmeldt sig til dit nyhedsbrev eller på anden vis udfyldt en formular på din side).

Med Leadin får du vigtig viden om dine leads. Leadin giver dig nemlig følgende information:

  • Du kan se hvilke sider dine tilmeldte har besøgt
  • Du kan se hvilke formularer de har udfyldt
  • Du kan se information om den virksomhed de repræsentere
  • Du kan se mere om dem der har tilmeldt sig

Og den information kan du bruge til at gøre din hjemmeside bedre. Du kan bruge informationen når du kontakter dine leads (du ved hvad de har besøgt af sider og kan bedre rådgive udfra deres historik), du klan lave målrettede kampagner, og du bliver klogere på hvem de er og får deres virksomhed beskrevet.

I videoen ovenfor kan du se mere om hvordan jeg bruger Leadin.

Hvilke værktøjer bruger du til at holde styr på dine tilmeldte? Og hvordan får du mere information om dine tilmeldte? Skriv gerne en kommentar nedenfor.

Recommended Posts