COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger denniskronborg.dk indsamles information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruges til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websiderne og til at understøtte markedsføringen af denniskronborg.dk, samt relaterede produkter/ydelser.

Vi registrerer automatisk login- og logud tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i denniskronborg.dk universet. Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, Gemius, med flere.

Vi indsamler oplysninger om brugerne og besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies benyttes blandt andet for at fastlægge, hvem der besøger websiden. Vi bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Der benyttes tillige tredjeparts cookies.

Webstatistik

Vi benytter avancerede tracking systemer, for at monitorere bruger adfærd på websiderne, samt diverse analyse værkstøjer. Alt dette for at kunne skabe en bedre bruger oplevelse, og levere relevant information til vore besøgende. Vi benytter tracking og statistik til markedsførings formål, herunder blandt andet retargeting.

Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Vi forbeholder os ret til at berige de data vi indsamler, samt at benytte registrering i forbindelse med deltagelse i en undersøgelse, konkurrence eller lignende. Databerigelsen kan blandt andet bestå af indsamling af dine sociale medie profiler med mere. De indsamlede data kan blive delt internt, imellem andre websider ejet eller administreret af 2extra Sport & Entertainment ApS og Dennis Kronborg.

Vi forbeholder os ret til at indsamle oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger, sociale medie profiler og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Oplysningerne benyttes også til at målrette produkter og salgs kampagner mod dig, så de bedre er i overnesstemmelse med dine interesser og behov.

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig kan du rette henvendelse på hallo@denniskronborg.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Kontakt os:

Du kan kontakte os via kontakt siden, eller ved at skrive en mail til hallo@denniskronborg.dk

Denniskronborg.dk
c/o 2extra Sport & Entertainment ApS
Rubinvej 1
9260 Gistrup
CVR: 31 89 55 61