1 teknik der giver 100 nyhedsbrev tilmeldinger

E-mail tilmeldingsformularer er vejen til flere tilmeldte til dit nyhedsbrev

Kontaktliste Akademiet - Nyhedsbrev tilmeldinger i massevis!

Nyhedsbrev tilmeldinger er noget af det vigtigste du kan prioritere for din online forretning. Det at have fokus på  at opbygge en e-mail liste er vigtigt da nyhedsbrev markedsføring er den mest effektive metode til at opnå loyalitet og sælge til din målgruppe.

En stor E-mail Kontaktliste er "hemmeligheden" bag enhver online forretning der har succes. Med mange nyhedsbrev tilmeldinger sikre du at der hele tiden er potentielle kunder og kunder du kan aktivere for at sælge mere. Du kan bruge nyhedsbrev markedsføring til produktlanceringer, til at få besøgende i din butik eller til at skabe salg online. Mange bruger også nyhedsbrev markedsføring til branding eller til at få bookinger. Ja til stort set alt hvor du ønsker en konvertering.

I denne video deler jeg en teknik til at få flere e-mail tilmeldinger fra online kurset Kontaktliste Akademiet. Denne teknik kan give dig mindst 100 nye tilmeldinger med et par timers arbejde.

Vil det ikke være rart med 100 ny tilmeldinger i løbet af en times arbejde? Det handler nogle gange om at kunne se skoven for ene træer. Her er en metode til at få tilmeldinger til dit nyhedsbrev fra de der allerede kender dig.

Arbejd strategisk med nyhedsbrev tilmeldinger

Måske du kender til det at det rent faktisk kan føles svært at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev? Det er et ganske udbredt problem. men, heldigvis er det forholdsvist enkelt at gøre noget ved det. Det handler om at kende de rette strategier og teknikker der får flere til at tilmelde sig. Og ikke bare hvem som helst. Men fra din målgruppe.

Ved at arbejde strategisk med nyhedsbrev tilmeldinger vil du opnå at du får en "maskine" sat i gang der konstant levere nye tilmeldinger (måske endda leads) til din forretning.

Din kontaktliste er dit vigtigste aktiv. Du kan markedsføre dine produkter, dine serviceydelser, dit indhold og dine nye produktlanceringer til en liste af købelystne kontakter der bare venter på at høre fra dig.

Du kan se mere om Kontaktliste Akademiet ved at klikke her.

Del på sociale medier

About the Author

Hej! Kronborg her. Jeg arbejder med online markedsføring, branding, leadgenerering, salg og kompetenceudvikling. Jeg underviser og rådgiver data drevne marketingchefer og salgschefer hos virksomheder der vil lidt mere. Mine online kurser kompetenceudvikler salg og marketing.

>