5 fejl du bør undgå som leder

5 FEJL DU BØR UNDGÅ SOM LEDER

Jeg har set tilbage over det sidste års tid. Mit mål har været at finde fejl du bør undgå.

Lad os være ærlige. Vi laver alle fejl. Jeg gør ihvertfald. Og nu er det tid at lære af dem, og ændre lidt på vanerne.

I videoen ovenfor kan du se de 5 fejl som du bør undgå som leder.

Fejlene jeg har taget med er typisk ting hvor der er plads til forbedring, eller effektivisering. Med andre ord, ting hvor en lille indsats gør en stor forskel.

De 5 fejl du bør undgå er:

Du skal ikke lave det hele selv

Gør de ting der giver mest værdi for din forretning, og de ting du selv er "verdensmester" i. Og find så eksperter på de andre ting der skal til for at drive din forretning. Uanset om det at benytte et digitalt bureau her i landet til din Social Medie opdateringer, Facebook annoncering eller søgemaskineoptimering. Du kan også med fordel outsource dine opgaver til freelancere på upwork.com eller fiverr.com

Arbejd mindre!

Tjaa. Tjekker du mails om aftenen? Arbejder du i weekenden? Husk at holde fri. Dit mentale og fysiske velvære er vigtig for at du kan få succes. I stedet for at tjekke mails, så tal med din partner, eller leg med børnene. Gå en tur eller dyrk noget motion!

Glæd dig over de små sejre

Vi har ofte for stort fokus på de store overordnede mål. Og glemmer at fejre de små sejre. Glæd dig hver gang du får en tilmelding til dit nyhedsbrev, hver gang der er en der følger din Facebook side, og hver gang du har en besøgende på din hjemmeside. Fejr og forkæl dig selv når du opnår en af de små sejre.

Manglende eksekvering

Ideer er der nok af. Det er nemt nok. Det er det med at føre dem ud i livet der er det svære. Eksekvering er den sikre vej til succes. Lad være med at gå og "gemme" på dine ideer. Alle har gode ideer. Det svære er at få dem gennemført. Det er her du kan gøre en forskel. Ved at være den der får ting til at ske.

Fokus på det der virker!

Du har sikkert sat mange skibe i søen. Der er mange ting i gang. Måske du har hundredvis af produkter. Brug 80/20 reglen. Den passer som regel altid. Har du 20% af produkterne i din webshop der giver 80% af omsætningen? Hvilken online initiativer virker? Hvilke sider giver flest besøgende? Hvilke blog artikler tiltrækker flest? Hvilken tilmeldingsformular virker bedst? Led efter de ting der virker bedst, og gør så mere af det. Og drop de ting der ikke virker.

Opsummering

Vi kan alle blive bedre. Også jeg selv.

Dette er mit bud på 5 fejl du bør undgå. Håber det har givet dig lidt blod på tanden til at ændre dit fokus så du får mere succes med din online tilstedeværelse.

Hvilke ting vil du gerne blive bedre til?

Del på sociale medier

About the Author

Hej! Kronborg her. Jeg arbejder med online markedsføring, branding, leadgenerering, salg og kompetenceudvikling. Jeg underviser og rådgiver data drevne marketingchefer og salgschefer hos virksomheder der vil lidt mere. Mine online kurser kompetenceudvikler salg og marketing.

>