KONSULENT

Optimering af digital markedsføring

Jeg arbejder med virksomheder der vil lidt mere.

Få min hjælp til digital markedsføring og reklame

Som konsulent rådgiver og eksekvere jeg indenfor digital markedsføring.

Målet er at sikre din virksomhed synlighed, kendskab, besøgende, kunder og salg.

Jeg arbejder ikke ud fra mavefornemmelser, men derimod ud fra en solid erfaring koblet med data indsigt på netop det markedssegment du ønsker at agere indenfor.

Data indsigt i digital markedsføring

Data er udgangspunktet for enhver succes online. Jeg hjælper dig med at indsamle og strukturere denne data, så relevante konklusioner kan uddrages i en grundig analyse. Jeg arbejder ud fra et holistisk anskuelse, hvor virksomhed og jeg som konsulent danner os et komplet billede af den nuværende digitale markedsføring, og hvad der skal til for at komme derhen hvor vi gerne vil med virksomheden. Jeg arbejder med hjemmeside analyse, sociale medier og brugeradfærd.

Digital strategi

På en workshop bliver vi klogere på din forretning og dine kunder. Udbyttet er en klokkeklar digital strategi der underbygger den digitale rejse virksomheden skal på og de mål der er opsat fra ledelse og bestyrelse. 

Den digitale strategi indeholder valg af sociale medier, content platforme, tone of voice, persona, medieplatforme, keyword analyse og konkurrentanalyse.

Med afsæt i strategien laver jeg en marketingplan der er køreplanen for den online markedsføring der skal til for at ramme de rigtige kundeemner på det rigtige tidspunkt med det rette indhold.

Digital markedsføring med AADR

Jeg bruger metoden AADR (automatiseret adfærdsmæssig dynamisk respons) som sikre relevant kommunikation og branding baseret på dine potentielle kunders adfærd. Denne metode er gennemtestet og virker uanset branche. Metoden udnytter de forskellige online platformes styrker, så vi kun fokusere på det der virker.

Der er løbende opfølgnings- og status møder på hvordan vi performer i forhold til strategi og marketing plan Og du modtager en månedlig rapport med relevante action punkter og status.

Jeg arbejder primært med digital markedsføring for B-2-B virksomheder der ønsker at professionalisere online markedsføring og salg igennem leadgenerering.

Jeg kan løse hele opgaven for dig, eller dele af den. Med løbende sparring til marketing og salgsafdeling. Jeg er en af landets førende eksperter indenfor leadgenerering, marketing automation, digital strategi og nyhedsbrev markedsføring.

Med digital markedsføring skaber jeg leads og salg.

Workflow Dennis Kronborg arbejder udfra med kunder

Kontakt mig for en uforpligtende snak
om digital markedsføring og leadgenerering!

Marketingchefens Online A-B-C

Marketingchefens Online A-B-C

165 Digitale Marketing begreber du SKAL kende.

Tilmeld dig og få e-bogen "Marketingchefens Online A-B-C".  Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev hvor du modtager mere viden om data drevet online markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

__CONFIG_optin__{"optin": 0,"color":"red","size":"medium","text":"Yes, Sign Me Up!","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__
>