Kontaktliste Akademiet - Din vej til flere nyhedsbrev tilmeldinger

Se med når jeg viser hvad der er inden i Kontaktliste Akademiet.

I denne video kommer du med ind og ser hvad Kontaktliste Akademiet består af. Jeg viser dig hvordan kurset er opbygget, - ja jeg vil nærmest kalde det en slags "behind the scenes".

​Hvis du er opsat på at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev skal du hele tiden arbejde med at ​være "attraktiv" overfor din målgruppe.

​Når du sender nyhedsbreve vil der altid være nogle der framelder sig. Hvis ikke du sørger for at der kommer nye til vil din kontaktliste helt automatisk blive mindre og mindre. Det kan du heldigvis gøre noget ved. Du skal bruge de rette strategier og teknikker så du hele tiden har en positiv tilgang af nyhedsbrevsmodtagere.

Alle der er seriøse med online tilstedeværelse benytter E-mail markedsføring. Og for at få succes med E-mail markedsføring kræver det at du har de rigtige strategier, teknikker og værktøjer for kontinuerligt at kunne vækste din e-mail kontaktliste.

Du kan se mere om Kontaktliste Akademiet ved at klikke her.

Del på sociale medier

About the Author

Hej! Kronborg her. Jeg arbejder med online markedsføring, branding, leadgenerering, salg og kompetenceudvikling. Jeg underviser og rådgiver data drevne marketingchefer og salgschefer hos virksomheder der vil lidt mere. Mine online kurser kompetenceudvikler salg og marketing.

>