KONTAKT

Hvordan kan
jeg hjælpe med
din markedsføring?

Den hurtigst måde at komme i kontakt

med mig på er at skrive en mail

Let's talk markedsføring og salg

Der er 3 måder du kan komme i kontakt med mig på:


Udfyld formularen

Send en mail

Det gør du ved at skrive til: hallo@denniskronborg.dk

Mail besvares hurtigst muligt. Men selv om jeg arbejder med digital markedsføring er jeg ikke en robot, så der kan gå et par dage inden du hører fra mig 😉

Ring mig op og lad os tale online markedsføring og leadgenerering

Kontortid mandag til torsdag er mellem 9-16. Fredag kl 9 - 14.

Du er velkommen til at ringe på 2094 5000

I det tilfælde du rammer min telefonsvarer er det IKKE fordi jeg kører på Mountainbike, men fordi jeg er optaget. Så læg en besked med dit telefonnummer og din email adresse. Jeg vil dog anbefale dig at sende mig en e-mail i stedet for at ringe da jeg ofte er på farten.

Jeg arbejder med online markedsføring, leadgenerering, branding, digital strategi, salg og kompetenceudvikling. Her på hjemmesiden finder du mere information om mine online kurser, workshops og foredrag. Og det er også her du kan følge med i hvad der rører sig indenfor online marketing og leadgenerering i mine blog artikler. Du kan læse mere om mig lige her.

Og du kan følge med på Facebook og LinkedIn.

Marketingchefens Online A-B-C

Marketingchefens Online A-B-C

165 Digitale Marketing begreber du SKAL kende.

Tilmeld dig og få e-bogen "Marketingchefens Online A-B-C".  Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev hvor du modtager mere viden om data drevet online markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

__CONFIG_optin__{"optin": 0,"color":"red","size":"medium","text":"Yes, Sign Me Up!","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__
>