Lær dine kunder at kende. Lær mere om dine kunder?

Lær dine kunder at kende

Har du ind imellem tænkt på at det kunne være rart hvis du kunne lære dine kunder at kende? Hvis du har noget mere information på dem der har tilmeldt sig til dit nyhedsbrev? Eller dem der har udfyldt en kontaktformular? 

I videoen ovenfor fortæller jeg om hvordan du bliver meget klogere på dine tilmeldte og lære dine kunder at kende.

Dem der har tilmeldt sig til dit nyhedsbrev er jo potentielle kunder. Og ofte står du i det dilemma at du i din tilmeldingsformular kun har spurgt om ganske få informationer.

Typisk har du en E-mailadresse og måske et navn.

Det samme for dem der har udfyldt en kontaktformular på din hjemmeside. Du har måske deres E-mailadresse, et navn og måske et telefon nummer.

Hvem er dine kunder?

  • Hvordan har de fundet din side?
  • Hvilke sider har de set inden de tilmeldte sig?
  • Og hvilke sider har de besøgt siden de tilmeldte sig?

Forestil dig at du har den information. Så vil du kunne lave målrettet indhold i dit nyhedsbrev. Målrettet indhold på sociale medier. Eller du kan ringe dem op med udgangspunkt i deres aktivitet og dermed rådgive dem meget bedre. Du vil med andre ord bedre kunne lære dine nyhedsbrev tilmeldte at kende.

Men hvordan får du den information uden at skulle have dem til at udfylde et hav af felter i din tilmeldingsformular?

Men, andre har også siddet med samme problemstilling: Lær dine kunder at kende.

Heldigvis er der nogen der har opdaget denne problemstilling og kommer os der arbejder med markedsføring og salg til undsætning.

Trommehvirvel....

Lad mig præsentere Leadin. Med dette plugin kan du følge med i dine kontakter aktivitet på din hjemmeside og du får information omkring deres virksomhed og om dem selv.

Leadin er et gratis værktøj og kan installeres på WordPress sider, Drupal, Magento, Joomla med flere.

Der er desuden en indbygget Pop-Up formular, så har du ikke allerede installeret en sådan kan du slå 2 fluer med et smæk.

Desuden kan værktøjet integreres med de mest populære E-mail markedsføring systemer.

LeadIn er i dag en del af Hubspot. Her er LeadIn integreret i deres CRM platform. Du kan se mere om Hubspot her: Hubspot CRM & Marketing

Opsummering

Leadgenerering er super vigtigt for enhver virksomhed. Det er derfor du bør have mere end en tilmeldingsformular på din hjemmeside.

Og et er leads. Noget andet er viden om dine leads. (Her taler jeg om leads i en lidt bredere forstand, nemlig dem der har tilmeldt sig til dit nyhedsbrev eller på anden vis udfyldt en formular på din side).

Med HubSpot WordPress plugin får du vigtig viden om dine leads. Det giver dig nemlig følgende information:

  • Du kan se hvilke sider dine tilmeldte har besøgt
  • Du kan se hvilke formularer de har udfyldt
  • Du kan se information om den virksomhed de repræsentere
  • Du kan se mere om dem der har tilmeldt sig

Og den information kan du bruge til at gøre din hjemmeside bedre. Du kan bruge informationen når du kontakter dine leads (du ved hvad de har besøgt af sider og kan bedre rådgive ud fra deres historik), du kan lave målrettede kampagner, og du bliver klogere på hvem de er og får deres virksomhed beskrevet.

I videoen "Lær dine kunder at kende" kan du se mere om hvordan jeg bruger HubSpots WordPress Plugin

Du kan se mere om leadgenerering her i Kontaktliste Akademiet.

Hvilke værktøjer bruger du til at holde styr på dine tilmeldte? Og hvordan får du mere information om dine tilmeldte? Skriv gerne en kommentar nedenfor.

Del på sociale medier

About the Author

Hej! Kronborg her. Jeg arbejder med online markedsføring, branding, leadgenerering, salg og kompetenceudvikling. Jeg underviser og rådgiver data drevne marketingchefer og salgschefer hos virksomheder der vil lidt mere. Mine online kurser kompetenceudvikler salg og marketing.

>