Gør

Markedsføringsplanen

  til en succes med disse 5 simple trin 

GRATIS VIDEO KURSUS. Afspil video for at komme i gang Markedsføringsplanen

play
arrow-down

Markedsføringsplanen

Det lærer du i dette GRATIS kursus

  • Hvordan du laver en marketingstrategi: Strategien er dit anker, og sikre du vælger og prioritere de rigtige platforme og markedsføringskanaler.
  • Målgruppe og mål: Du lærer at lave en persona og opsætte mål for årets markedsføring med Markedsføringsplanen. 
  • Indhold: Hvilket indhold understøtter dine mål og engagere din målgruppe? Det lærer du her.
  • Værktøjer og skabeloner: Med de rette værktøjer kan du benchmarke mod konkurrenter, og med de rette markedsføringsplan skabeloner kan du mega nemt lave dit årshjul og få succesrige resultater med markedsføringsplanen.
  • Budget og KPI'er: Lær hvordan du sammensætter og fordeler dit budget, så du får det maksimale ud af pengene i din markedsføringsplan. Og lær hvordan du holder øje med dine KPI'er, så du skruer op der hvor dine markedsføringsaktiviteter virker.

Markedsføringsplanen er dit værktøj til at opnå succes

Hvert eneste år sidder du som marketingansvarlig og skal lave en succesrig markedsføringsplan. Det er Markedsføringsplanen der skal eksekveres ud fra, og som er sindssygt vigtig, da den sikre at virksomhedens overordnede vækst mål bedst opnås. 


Bliv inspireret til din markedsføringsplaner med disse 5 simple trin. Det er grundlaget for at du får succes. Alle kan få succes med deres markedsføring. Det kræver bare du har en markedsføringsplan.


Deltag GRATIS ved at klikke ovenfor.

Markedsføringsplanens skabeloner og eksempler

En succesrig markedsføringsplan indeholder et årshjul, det sikre et overblik over de mange markedsføringsaktiviteter. Se med i videoen, hvor du blandt andet lærer at bruge årshjulet.


I dette kursus med Markedsføringsplanen ser vi på markedsføringsstrategi, årshjul kalender og årshjul værktøj. Og ja naturligvis lærer du de 5 trin der skal til, for at du har en komplet og succesrig markedsføringplan.


Succes kommer med markedsføringsplanlægning, og vedholdenhed.

© Kronborg Marketing ApS

>