OM KRONBORG

Jeg hjælper dig med din online markedsføring

Jeg arbejder med marketingchefer og ledere der ønsker at vækste og kompetenceudvikle gennem digital og online markedsføring og salg.

Mød Kronborg

Jeg rådgiver, udvikler og arbejder med landets dygtigste marketingchefer og ledere indenfor digital markedsføring og salg. Jeg driver vækst og udvikling gennem data indsigt og har udviklet AADR metoden (automatiseret adfærdsmæssig dynamisk respons) som sikre relevant kommunikation og branding baseret på dine potentielle kunders adfærd.

Som partner i det digitale markedsførings bureau KONXION har jeg rådgivet små og mellemstore virksomheder strategiske og operationelt om online markedsføring og digital markedsføring.

Jeg har blandt andet lavet kurser, holdt foredrag og afviklet workshops om online markedsføring og digital tilstedeværelse for Succes Online, Ivækst, Venstre, Blue Water, Aalborg Forsyning, CESCOM, ITW, Danske Hoteller, CCBR, SH Group, Hjallerup Maskinforretning, Provarde og Danske Erhvervsskoler og Gymnasier.

Min baggrund er indenfor salg og markedsføring hvor jeg i 25 år har arbejdet med produktlanceringer, markedsføring og salg i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Spanien, England og i USA.

Jeg har bestridt lederposter i blandt andet AaB, Bellevue og Scanbox. Og jeg har blandt andet arbejdet med Itunes, TDC, Spotify, Sony, Knauf, Aalborg Zoo, Komproment, Jyske Finans, B&O, Mayflower, Bentax, Riantics, Gade & Juul, Frederikshavn Havn, Metropol, Photocare samt haft egen webshop. 

I dag rådgiver Kronborg virksomheder omkring online markedsføring og salg. Og jeg hjælper marketingansvarlige og ledere med at kompetenceudvikle sig indenfor online markedsføring og salg.

Efter mere en 25 år med markedsføring og salg kan jeg hjælpe dig med at opnå dine mål. Vækste din forretning, og skaffe leads til salgs afdelingen.

Faktisk er det noget jeg brænder så meget for at jeg nu er begyndt at lave kurser og længerevarende mentorforløb, ligesom jeg arbejder eksklusivt for en lille skare af B2B virksomheder der har fokus på leadgenerering.

Dennis Kronborg rådgiver om online markedsføring

Fun facts

Kronborg er bagmand og idemand bag 7 No. 1 albums på den danske hitliste og over 40 Top-10 albums.

Jeg er ud af en naturlæge slægt. Min oldefar er "Bratbjergmanden" og min mormor er "Den kloge kone". Evner jeg desværre ikke har arvet...

Jeg håber du også vil give mig mulighed for at hjælpe dig med din online markedsføring!

Dennis Kronborg er Google certificeret
Dennis Kronborg besøger Facebook
Dennis Kronborg på konference hos Facebook
Morten Resen og Dennis Kronborg fortæller om e-mail markedsføring
Kronborg afholder foredrag om online markedsføring for partiet Venstre
Kronborg på Succes Online i Århus
Dennis Kronborg inviteret til new York af Google
Dennis Kronborg på konference
Dennis Kronborg på New York Advertiser week
Marketingchefens Online A-B-C

Marketingchefens Online A-B-C

165 Digitale Marketing begreber du SKAL kende.

Tilmeld dig og få e-bogen "Marketingchefens Online A-B-C".  Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev hvor du modtager mere viden om data drevet online markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

__CONFIG_optin__{"optin": 0,"color":"red","size":"medium","text":"Yes, Sign Me Up!","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__
>