Markedsføring virker

Når alt kommer til alt. Så er det grunden til du er landet på denne side.

Hej!

Vi lever i en verden der er blevet digital. Det betyder at måden vi kommunikere på, måden vi reklamere for vor virksomhed, måden vi gør opmærksom på at vor virksomhed eksistere, og måden hvorpå vi sælger er under hastig forandring.

Beviset er at du læser dette nu.

Sådan fandt du denne side

Måske du har set noget af mit indhold på sociale medier som LinkedIn, Facebook eller Instagram?

Det var helt bevidst placeret i dit newsfeed, da du er i min målgruppe.

Eller måske er du havnet her på siden, fordi du har foretaget en søgning på Google, og fik min side anbefalet?

Det var også helt bevidst. Siden er nemlig søgeords optimeret ud fra hvilke søgeord som folk som dig (min målgruppe) ofte benytter sig af.

Reklame bureau nordjylland - klar til hjælpe med at skabe online synlighed - besøg dennsikronborg.dk

Eller også så har du set en reklame, med noget relevant indhold, som eksempelvis en video, et fængende billede eller en tekst der ramte dit behov.

Du har nok gættet det. Det var også helt bevidst. Da du er i min målgruppe, eksponeres du for de annoncer og reklamer jeg sætter i gang.

Det er ikke tilfældigt

Det var ikke indholdet, søgeordene eller reklamerne der fik dig ind på denne side.

Det gjorde strategien bag.

Den digitale strategi er altid mit udgangspunkt når jeg hjælper kunder med at nå de vækstmål, eller online synligheds mål de har sat sig.

Sådan her er det foregået:

Den digitale strategi fastlægger hvem der er potentielle kunder, hvor de er til stede og hvilket indhold de vil finde interessant.

Så laves der en marketingplan og et årshjul, så der er styr på "magnetismen". Og med det mener jeg tiltrækningen. Den skal nemlig laves ud fra kunderejsen, for at have bedst effekt.

Og så først derefter kommer selve indholdet, teksterne, videoerne, annoncerne og søgeordene. På Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, web og så videre.

Du er her da jeg driver et reklamebureau som hjælper B2B virksomheder, - og du har en B2B virksomhed

Du er ikke her tilfældigt. Du har læst eller set noget indhold jeg har lavet.

Det kan være en blog artikel, et opslag eller en video.

Jeg har brugt lang tid på at finpudse det indhold du har set. Det tager lang tid at strukturere det, og lave det så det giver værdi for læseren eller seeren. Og det er fordi det er noget af det allervigtigste når vi arbejder med reklame online. Det er ikke tilfældigt, men nøje sammensat og struktureret.

Og vigtigst af alt, så har det indhold du har set været en hjælp for dig.

Grunden til dette er, - at når indholdet hjælper dig ved at besvare nogle af dine spørgsmål så er det nøglen til at skabe den troværdighed der skal til for at...

Du nu ved at jeg kan hjælpe dig med din online synlighed.

Og den bedste måde at vise at jeg har kompetencer online og kan hjælpe din virksomhed som dit reklamebureau, er jo ved allerede med indhold og annoncer at vise at jeg rent faktisk kan hjælpe.

Jeg ved allerede meget om dig

Ikke for at lyde vildt skræmmende...

Men, jeg ved allerede rigtig meget om dig. Når du bevæger dig rundt online indsamles dit digitale fodspor, og det bruger vi der arbejder med online synlighed og reklame online til at vise dig mere relevant indhold. På fagsprog er det cookies, pixels og tags.

Hvad skete der?

Reklame bureau hjælper med online markedsføring - denniskronborg.dk

Du søgte på nettet og fandt mig. Eller du så noget indhold eller en annonce på de sociale medier.

Det gav dig noget værdi.

Det vakte din interesse.

...Og nu er du her.

Simpelt. Hjælpsomt. OG DET VIRKER

Den bedste måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på er ved at skabe værdi for din målgruppe. 

Fundamentet

Kompetenceudvikling med Kronborg Marketing

Jeg anbefaler altid at der forud for ethvert tiltag ud i den digitale og online verden laves en Digital Strategi.

Det første jeg gør, når vi skal arbejde sammen, er sammen med dig og din ledelse at skabe et overblik over hvor I er med jeres virksomhed nu. Det er nutids billedet. Dernæst taler vi den fremtidige vision. Det er her I fortæller om hvor I gerne se jeres virksomhed være på en vækst rejse indenfor en kortere tidsperiode.

Med afsæt i nutid og fremtid, jeres budget, ambitioner og interne ressourcer laver jeg så den digitale strategi der får jer fra A til B.

Med andre ord, får I en digital strategi der fortæller jer helt konkret hvordan i rammer jeres målgruppe med det rigtige budskab på den rigtige platform på det rigtige tidspunkt.

Marketingplan og struktur

Reklamebureau der skaber online synlighed - denniskronborg.dk

Kunderejsen er et essentielt element af enhver god marketingplan. Dine kunder er aldrig nogensinde klar til at købe af dig første gang de hører om dig.

Der skal opbygges troværdighed. Du skal demonstrere at du kan hjælpe dine kunder med at løse det behov de har. Først derefter er de interesserede i at høre mere om dine produkter og dine produkters fordele.

Det er kunderejsen. Det starter med at skabe opmærksomhed gennem godt indhold, og online tilstedeværelse. Så eksponeres de potentielle kunder for mere målrettet indhold der pirre deres nysgerrighed. Efterfølgende skabes efterspørgsel, for at vi til sidst kan hjælpe dem med at foretage en konvertering (et køb).

Kunderejsen indtænkes i alle de aktiviteter der plottes i marketingplanen. I årshjulet skriver vi teksterne og budskaberne, - og skaber flow.

Hands-on Marketing Management

Reklamebureau som marketingchef - det rigtige online reklamebureau - denniskronborg.dk

Drift af den daglige markedsføringsindsats. Det skal ikke være nogen hemmelighed at for at opnå succes med at skabe online synlighed, er vedholdenhed og kontinuitet et "must". Drypvise aktiviteter glemmes lige så hurtig som newsfeedet fornyes.

Markedsføringsindsatsen har to formål:

1.) Bevar og forstærk de gode relationer der er med eksisterende kunder.

2.) Tiltræk nye potentielle kunder og gør dem til "fans".

Nummer 2 er her hvor langt de fleste virksomheder fejler. Mange tror nemlig at man bare kan køre noget annoncering eller lave en ny hjemmeside og så vælter indkøberne ind ad døren.

Men sådan fungere verden ikke.

Hvis du virkeligt ønsker at vækste og skalere din virksomhed, ja så er du som virksomhedsleder tvunget til at prioritere at din virksomhed er synlig online. 

Synligheden opstår ved at din virksomhed er synlig på de digitale (og analoge) platforme hvor dine nuværende og potentielle kunder er tilstede. Og du skaber denne synlighed hele vejen gennem kunderejsen.

Det er hemmeligheden...

Det kan KUN gøres hvis du har en digital strategi, en marketingplan, et årshjul, forstår den digitale kunderejse og laver kontinuerlig markedsføring.

Det er en videnskab for sig....og jeg mestre den.

Reklamebureau nordjylland - digitale kompetencer hos denniskronborg.dk

Mit reklamebureau lever og ånder i takt med mine kunders succes. Mit ønske er at sikre, et samarbejde med mig bliver den mest rentable investering du nogensinde har foretaget.

Jeg vil arbejde utrætteligt for at; du opnår dine mål med din virksomhed.

Sådan kommer du i gang

Marketing Management kalder jeg konceptet. Betragt det som at du tilknytter mig som din eksterne Marketingchef og dit reklamebureau.

Jeg arbejder primært med B2B virksomheder. Du er måske grossist, distributør, servicevirksomhed, industri eller ordreproducerende virksomhed. Din virksomhed tilhører SMV segmentet. Du har erkendt at din virksomhed ikke er synlig online, og at dette er et vigtigt strategisk skridt for at skabe vækst og fremgang.

Du har et budget til markedsføring. Prisen for en Marketing Management aftale starter ved kr. 4.800,- pr. måned, og selvom det ikke er dyrt er det bestemt ikke for alle.

Så har du en eksisterende virksomhed, der har behov for online synlighed, men du ikke ved hvordan, hvornår og hvor, så kan jeg og mit reklamebureau hjælpe med at skabe synlighed, vækst og mere salg.

Det er helt gratis at komme i gang

Du skal ikke betale mig en krone før end vi begge er 100% enige om at jeg forstår din virksomheds udfordring online og vi begge er overbevist om at jeg og mit reklamebureau kan hjælpe din virksomhed.

Og der er ikke rigtig andre måder hvor vi kan finde ud af om jeg kan hjælpe dig på, - end at vi taler sammen.

Så hvis du har læst med hertil og er interesseret i en uforpligtende snak om jeres udfordring og få mit input til hvordan den udfordring løses, så kontakt mig for en afklarende snak.

Jeg svare på alle de spørgsmål du måtte have. Og har selv nogle opklarende spørgsmål.

Vi taler sammen på telefon, og det vil give os begge et indtryk af om vi skal tage et uddybende møde (vi kan mødes fysisk eller via online video opkald).

På mødet finder vi ud om der er basis for et samarbejde. Og i hvilket omfang samarbejdet skal være. Hvis ikke der er basis for et samarbejde er det skam også helt okay.

Hvis du er tilfreds, så er jeg tilfreds. Det er faktisk så simpelt.

Klik på kontakt knappen nedenfor og så finder vi et tidspunkt hvor vi kan tale sammen hurtigst muligt.

God dag!

Dennis Kronborg

Kontakt mig for en uforpligtende snak
om jeres online synlighed!

Om Kronborg Marketing reklamebureau

Kronborg Marketing ApS er et reklamebureau beliggende i Aalborg, men med kunder i hele landet. Reklamebureauet tilbyder Marketing Management, der er en markedsføringsydelse målrettet B2B virksomheder. En form for "lej" en marketingchef. 

Med Kronborg Marketing ApS som reklamebureau får din virksomhed en 360-graders marketing ydelse, hvor vi arbejder med jeres digitale strategi, udfærdiger marketingplan og årshjul og eksekvere de marketingaktiviteter vi sammen aftaler.

Reklamebureau ydelserne kan være; hjemmeside udvikling, søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, søgeordsannoncering, displayannoncering, indholds udvikling og management af jeres sociale medier, videoproduktion, opsætning af nyhedsbrev software og udsendelse af nyhedsbreve, PR, indhold til jeres hjemmeside, kataloger, medieindrykning, LinkedIn management og meget mere.

Som en del af en Marketing Management aftale tilbyder jeg også tilstedeværelse i din virksomhed med deltagelse i salgsmøder, samt deltagelse i drifts opgaver indenfor salg, ledelse og markedsføring hos jer.

Jeg tilbyder med andre ord en bred palette af reklamebureau ydelser. I et samarbejdet mellem din virksomhed og Kronborg Marketing reklamebureau sammensættes der altid en palette af ydelser der matcher jeres behov og ambitioner.

>