Få succes med LEADGENERERING

GRATIS leadgenerering KURSUS. Afspil video for at komme i gang

Øjeblikkelig adgang når du registrere dig!

arrow-down

Det lærer du i dette GRATIS leadgenerering kursus

  • Hvad er Leadgenerering: Få definitionen på plads, og lær hvorfor leads i din virksomhed er altafgørende for din succes.
  • Metoder: Hvilke metoder er effektive til Leadgenerering? Du lærer om annoncering, lead magneter, landingpages og hvordan du tiltrækker potentielle kunder. 
  • Kunderejsen: Kunderejsens betydning for din evne til at få kvalitets leads
  • Salgsfunnels: Hvordan virker en salgsfunnel? Og hvordan laver du din egen funnel der kontinuerligt skaber leads til din virksomhed og salgsafdeling?

Leadgenerering kursus

Træt af kold kanvas? Oplever du også at messer ikke sælger flere varer? Syntes du også at det bliver sværere at finde kunder?


Bliv inspireret til din Leadgenerering med denne online video kursus.


Leadgenerering er grundlaget for at du får succes. Forestil dig at du har et kontinuerligt flow af potentielle kunder der selv henvender sig til dig for at købe dit produkt?


Uanset om du er B2B eller B2C virksomhed, så er fundamentet at du har nogle potentielle kundeemner. Du kan selvfølgelig gribe telefonen og starte med at ringe rundt. Men, det er langt mere effektivt hvis du allerede har et system opsat som får dine potentielle kunder til at give sig til kende over for dig.


Deltag GRATIS og lær hvordan.

Flere kunder i din virksomhed

Leadgenerering handler om et strategisk valg, hvor din virksomhed bevidst vælger at skabe et flow af potentielle kunder.


Dette kursus er for dig der gerne vil have flere kunder. Langt de fleste hænger fast i gamle metoder der ikke længere virker. Glem alt om messer, kataloger og kold kanvas.


Dagens indkøber er kritisk og kan finde alt på nettet. Med Leadgenerering hjælper du indkøberen med at finde dig.


Skal din virksomhed vækste, er der flere måder at gøre det på. Mest udbredt er at du kan sælge noget mere til dine eksisterende kunder, eller også skal du ud og finde nogle nye kunder at sælge til. Med leadgenerering hjælper du dit salgsteam, idet du automatisk skaffer dem leads de kan bearbejde.


Dette Leadgenerering kursus er et video kursus der viser hvordan du kommer i gang på den helt rigtige måde.

GRATIS VIDEO KURSUS

Succes med Leadgenerering

Øjeblikkelig adgang når du registrere dig!

© Kronborg Marketing ApS

>