PRIVATLIVSPOLITIK

Privatlivspolitik & Handelsbetingelser

Når du besøger denniskronborg.dk indsamles information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruges til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websiderne og til at understøtte markedsføringen af denniskronborg.dk, samt relaterede produkter/ydelser.

Vi registrerer automatisk login- og logud tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i denniskronborg.dk universet. Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer såsom Google Analytics ligesom vi benytter Facebook, Google Pixel med flere til tracking af besøgende.

Vi indsamler oplysninger om brugerne og besøg på flere måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved brug af pixelsporing
  • Ved brug af scripts
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende dine præferencer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies benyttes blandt andet for at fastlægge, hvem der besøger websiden. Vi bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Der benyttes tillige tredjeparts software som eksempelvis pixels og scripts.

Webstatistik

Vi benytter avancerede tracking systemer, for at monitorere brugeradfærd på websiderne, samt diverse analyseværktøjer. Alt dette for at kunne skabe bedre brugeroplevelser, og levere relevant information til vore besøgende. Vi benytter tracking og statistik til markedsføringsformål, herunder blandt andet retargeting.

Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Gældende betalingsbetingelser er kontant betaling ved køb af kursus, eksekveringsplaner med videre. Betaling herfor foregår kontant via kreditkort (Visa og MasterCard). Når betaling er verificeret gives der adgang til det købte. Såfremt betaling senere "declines" forbeholder vi os ret til at lukke for det købte igen.

Du modtager en elektronisk faktura på det købte.

Der ydes ingen retur ret, ligesom pengene ikke refunderes. Alle priser er i danske kroner eksklusiv moms.

Abonnementer

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering fremsendes pr. e-mail. Såfremt det ikke lykkedes at trække beløbet for en abonnementsperiode, vil din adgang til kurset (materialet m.v.) straks blive lukket, og åbnes først igen når betaling er gennemført.

Abonnementer løber i 12 måneder fra købs dato, med mindre andet er oplyst på produktsiden. Du kan opsige dit abonnement til udløb af en abonnementsperiode. Er der eksempelvis 5 måneder tilbage af en abonnementsperiode på 12 måneder, kan du opsige til udløbet af abonnementsperioden (de 12 måneder). Men, altså ikke før denne er udløbet. Abonnementer gentegnes automatisk med mindre du har opsagt dit abonnement. Når opsigelsestidspunktet oprinder vil der ikke blive faktureret eller trukket flere penge. Dog skal udestående faktura betales.

Ønsker du at ændre det kort abonnement trækkes på, gøres dette ved at logge ind på din profil.

Produkterne bliver leveret digitalt via adgang til et "online" univers. For det fulde udbytte kræver det adgang til internettet og en computer. Bruges der tablet eller smartphone, vil du ikke få det fulde udbytte af de digitale produkter. Når du køber et kursus har du adgang i en 12 måneders periode fra køb, med mindre andet er anført.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i særlige tilfælde kan der gå op til 8 hverdage.

Fakturering

Ved køb af rådgivnings og konsulentydelser, workshops, foredrag og anden tilsvarende fysiske aktiviteter fremsendes der faktura med betaling netto 8 dage. Faktura fremsendes ved aftaleindgåelse. Fuld og endelig betaling skal ske inden aktiviteten afholdes. Er din betaling ikke modtaget seneste 48 timer inden den planlagte aktivitet (eks. et foredrag eller workshop) forbeholder vi os ret til at aflyse.

Ved køb af retreats, seminar, Modern Marketing Dinner, fysisk kursus og tilsvarende skal betaling ske seneste 14 dage før afholdelsesdato. Fuld og endelig betaling skal ske inden aktiviteten afholdes. Såfremt du er blevet forhindret refunderes din betaling ikke.

Kørsel eller anden transport i forbindelse med fysiske aktiviteter faktureres til kr. 575,- pr. time.

Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Vi overholder GDPR og indsamler kun oplysninger der er personrelaterede såfremt du selv har givet tilladelse dertil.

Når du giver tilladelse vil vi muligvis beriger de data vi indsamler. Databerigelsen kan blandt andet bestå af indsamling af information fra dine sociale medie profiler med mere. De indsamlede data kan blive delt internt, imellem andre websider ejet eller administreret af 2extra Sport & Entertainment ApS og Dennis Kronborg, men deles aldrig til trediemand.

I det tilfælde at du kontakter os via e-mail, telefonisk eller på anden vis vil du højst sandsynligt dele informationer med os. Eks. dit telefonnummer og din e-mail adresse. Sådanne informationer kan være personfølsomme. Når du kontakter os er det dit ansvar hvilke informationer af personfølsom karakter du deler med os.

Vi gemmer den korrespondance du har med os for hurtigt at kunne referere tilbage til givne punkter i korrespondancen. Dette gælder for e-mail, post, messenger, beskeder og anden type af korrespondance. 

Vi beder aldrig om kreditkort informationer i mail.

Data behandling

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig kan du rette henvendelse på hallo@denniskronborg.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du har ret til at kræve disse berigtiget eller slettet.

Stort set alle fysiske events såsom kurser workshops, events, foredrag med videre kan blive filmet med video, ligesom der kan tages still billeder og optages lyd. Vi forbeholder os ret til at bruge disse optagelser i produkter og markedsføringsøjemed.

Ansvarsfraskrivelse

Vi bestræber os på at levere god kvalitet i vore produkter, kurser, programmer og artikler. Men, de produkter og tjenester, der sælges eller promoveres på denne webside skal ikke tolkes som et løfte eller garanti for indtjening, eller at du opnår forøget trafik til din webside.

Dit niveau af succes afhænger af den tid, du bruger på kurserne (produktet , artiklerne, workshop eller kurset), – ideer og teknikker, der anvendes, din økonomi, dine IT-kundskaber, viden og dine individuelle færdigheder. Da disse faktorer varierer blandt den enkelte, kan vi ikke garantere din succes eller indkomstniveau, vi er heller ikke ansvarlig for nogen af dine resultater eller handlinger.

Enhver, og alle fremadrettede, udsagn på denne webside eller i nogen af vores produkter er beregnet til at udtrykke vores estimat af indtjeningspotentiale, som nogle kan opnå.

Mange faktorer vil være vigtige i fastsættelse af dine faktiske resultater, og vi giver ingen garantier for, at du vil opnå resultater, der ligner vores eller andres. Faktisk giver vi ingen garantier for, at du vil opnå nogen resultater fra ideer og teknikker, der er indeholdt på denne webside eller i vores produkter.

I det omfang, der indgår casestudier, referencer eller udtalelser på denne hjemmeside, kan du gå ud fra, at ingen af disse historier på nogen måde repræsenterer den “gennemsnitlige” eller “typisk” kundeoplevelse.

På samme måde som vi ikke giver nogen som helst form for resultat garanti, giver vi heller ikke penge retur såfremt et eventuelt købt produkt, kursus eller lignende ikke lever op til dine forventninger.

Ved køb fra denne webside, vore landing pages, produkt sider, kursus sider, salgssider eller lignende, fraskriver du dig enhver mulighed for at foretage retslige skridt ved en tvist om tilbagebetaling af honorar, konsulent ydelser, kursus betaling, program betaling, eller enhver anden form for tvist omkring honorering.

Partner links

Ved brug af denniskronborg.dk, køb af kurser, download af ressourcer eller anden tilsvarende aktivitet kan der forekomme partner links (affiliate links) som betyder at vi får en lille kommission såfremt du vælger at følge linket og købe det produkt eller service som vi henviser til. Det gør ikke din pris dyrer, du får det til normal prisen, eller endda i nogle tilfælde med en særlig rabat eller anden fordel. Kommissionen udregnes alene af den oprindelige pris som produktet eller ydelsen koster.

Copyright

Alle rettigheder til kurser, workshops, metoder, events, eksekveringsplaner, videoer og digitale produkter tilhører Dennis kronborg og 2extra Sport & Entertainment ApS. Ved køb opnås udelukkende en tidsbegrænset licens til at benytte det købte produkt.

Det er ikke tilladt at gengive, eller reproducere, indhold fra denne webside uden forudgående tilladelse. Dette er gældende for såvel sidens grafiske identitet, indhold (billede, video, lyd, tekst med mere), samt artikler.

Ønsker du at gengive materiale fra denne webside, skal du indhente tilladelse. Tilladelse skal indhentes skriftligt, og er du ikke i besiddelse af en skriftlig tilladelse forbeholder vi os ret til at forlange økonomisk kompensation. Indvilger du ikke heri, vil der blive foretaget retslige skridt.

Det er ikke tilladt at kopiere, eller reproducere websider, kurser, artikler, produkter, programmer eller andet materiale fra denne webside, eller fra enhver anden webside der er ejet af 2extra Sport & Entertainment ApS eller Dennis Kronborg.

Alt materiale på denne webside er copyright beskyttet.

Du kan anmode om tilladelse til at måtte gengive materiale fra denne webside, ved at benytte kontaktformularen her.

Det er tilladt at dele artikler, blogindlæg og produkt sider på sociale medier.

Kontakt os

Du kan kontakte os via kontakt siden, eller ved at skrive en mail til hallo@denniskronborg.dk.

Produkter, ydelser og rådgivning udbydes af:

Denniskronborg.dk

c/o 2extra Sport & Entertainment ApS

Overblikket 5

9000 Aalborg

CVR: 31 89 55 61

>