3 faser til mere salg! Forøg din vækst!

Forøg din vækst

3 trin til mere salg! Forøg din vækst med denne simple strategi

Langt de fleste begår den fejl at de vil sælge noget til dig lige fra starten.

Helt naturligt er det stik imod vores natur. Vi vil ikke sælges til, og da slet ikke af en helt fremmed.

Forøg din vækst ved at tage en strategisk tilgang.

Du kender det godt.

Alle vil sælge noget. Men de færreste vil købe.

Hvis du spørger dem, altså.

Forøg din vækst

Problemet er at de fleste helst vil sælge noget fra starten. Og sjældent har tålmodighed eller evner til at lave et strategisk salg.

Men, i bund og grund er det faktisk ikke så svært.

Det handler om at vi som forbrugere (og det samme for dine kunder), skal have det rigtige incitament for at foretage et køb.

Når vi skal forøge væksten i vor virksomhed ved at øge omsætningen, så kræver det at vi sælger noget mere til de eksisterende kunder og finder nogle nye kunder at sælge til.

Mern, måden vi gør det på er ganske væsentlig.

3 trin til mere salg

Helt overordnet har jeg opdelt denne proces i 3 faser.

De 3 trin til mere salg. Forøg din vækst, handler om den strategi du bruger.

Pre-framing

Først skal du have dine potentielle kunder til at synes om dig. Allerhelst inden de overhovedet har lært dig at kende. Ingen køber noget af en "fremmed". Men kender vi derimod personen, virksomheden eller brandet (og vi har behovet) så handler vi gerne. Så fase 1 handler om at skabe et billede af hvem du er i dine potentielle kunders hoved. Det kalder vi "pre-framing".

Indoktrinering

Næste fase er "indoktrinering". Det lyder ikke så pænt, men her handler det om at du skal give dine potentielle kunder den følelse at du er den eneste der rigtigt kan levere det produkt eller den ydelse de efterspørger. Du gør dette ved at skabe værdi for dem igennem dine opslag på sociale medier, i dit nyhedsbrev, ved at give gratis ressourcer væk. Og så kan du benytte testimonials der underbygger din position. Når du skal forøge din vækst handler det om at du skal kunne tiltrække flere og flere ordre.

Konvertering

Man forøger ikke sin vækst ved at kaste det ene tilbud efter det andet op i luften, hvis ingen ved du eksistere eller ved hvad du står for. 

Så derfor kommer konverteringen til sidst.

Når du skal skabe vækst og mere omsætning sker konverteringen altid hos potentielle kunder du har bearbejdet i de 2 første faser.

3 trin til mere salg! Forøg din vækst

De tre trin til mere salg er:

1. Pre-framing
2. Indoktrinering
3. Konvertering 

Du skaber vækst ved kontinuerligt at lave indhold på de sociale medier og i dit nyhedsbrev der favner de 2 første trin. Dine annoncer og tilbud understøtter denne proces og du forøger din vækst i fade 3 hvor du vil opleve flere konverteringer.

Jeg elsker e-mail markedsføring. Det er fantastisk at benytte i alle disse 3 trin. Jeg har lavet en guide med 5 Uundværlige værktøjer til din e-mail markedsføring. Download den her.

Del på sociale medier

About the Author

Hej! Kronborg her. Jeg arbejder med online markedsføring, branding, leadgenerering, salg og kompetenceudvikling. Jeg underviser og rådgiver data drevne marketingchefer og salgschefer hos virksomheder der vil lidt mere. Mine online kurser kompetenceudvikler salg og marketing.

>