Smart tip til iPhone – Produktiv i marketing og salg

Smart tip til iPhone - Produktiv i marketing og salg

Som produktiv marketing og salgsansvarlig sender du en masse beskeder. Og fra tid til anden indsniger der sig en stavefejl. Disse er nu super nemme at rette med dette smart tip.

Du er altid på.

Sender mails, SMS beskeder og messenger beskeder.

Og er du som jeg (!), indsniger der sig indimellem en slå fejl, eller du springer et ord over. For ikke at sige at autocorrect nogle gange ændre tingene til det uforståelige.

Smart tip - hold mellemrumstasten nede

Du kan rette ved at holde på teksten på skærmen hvorefter der kommer et forstørrelsesglas frem og så finde det ord der skal rettes.

Men dette er meget hurtigere og mere produktivt. Hold mellemrumstasten nede og den forvandles til en trackpad. Det er nu meget nemmere at finde det sted hvor du skal rette eller indsætte et ord.

Med en trackpad er det pludseligt meget nemmere at navigere rundt i den tekst du har skrevet. Se det var et Aha øjeblik for mig, og jeg synes det er et smart tip for alle der sender mange beskeder og mails fra mobilen!

Dette er et smart tip for marketing og salgs folk der har travlt. Og for alle andre der sender beskeder for den sags skyld.

Har du et godt smart tip?

Gerne et der relatere til hvordan vi som marketing, salgsansvarlige og ledere kan være mere produktive. Og måske gøre livet lidt nemmere ,-)

Så skriv en kommentar så vi er flere der kan få glæde af det.

Du kan se en oversigt over værktøjer jeg bruger i min online markedsføring ved at klikke her.

Del på sociale medier

About the Author

Hej! Kronborg her. Jeg arbejder med online markedsføring, branding, leadgenerering, salg og kompetenceudvikling. Jeg underviser og rådgiver data drevne marketingchefer og salgschefer hos virksomheder der vil lidt mere. Mine online kurser kompetenceudvikler salg og marketing.

>